Guide - Er du opsagt?

I denne guide, får du den information, som du kan bruge for at anmelde din opsigelse. Du skal anmelde din opsigelse til os senest 14 dage efter, du har modtaget din opsigelse.

Outplacement med Job Coach

Det er vores fornemmeste opgave at sætte fokus på, hvordan du kommer tilbage i et nyt arbejde. Dette sker igennem et obligatorisk outplacementforløb, som tjener et eneste formål: at hjælpe dig videre til et nyt arbejde. Du bliver tilknyttet en Job Coach allerede i din opsigelsesperiode. Derfor skal du anmelde, at du er blevet opsagt senest 14 dage efter, du har modtaget din opsigelse.

Vi gør opmærksom på, at hvis tidsfristen overskrides, udskydes retten til udbetaling med det samme antal dage, som tidsfristen er overskredet.

Tilsvarende forsikring

Hvis du har en tilsvarende forsikring i et andet forsikringsselskab, skal du også anmelde til dit andet forsikringsselskab, at du er blevet opsagt. Du skal samtidigt oplyse os om din anden forsikring – Kontakt os med oplysningerne.

Har du fundet et nyt job?Kontakt os meget gerne med oplysninger om stillingsbetegnelse og første dag i ansættelsen, hvis du har fundet nyt job. Samtidig vil vi gerne hjælpe dig med at tjekke, at du er rigtigt forsikret i forhold til dit behov og dine nye løn- og ansættelsesforhold.

Udbetalinger fra JobSikring

Hvis du ikke har fundet nyt arbejde i løbet af opsigelsesperioden, skal du søge om at få udbetalinger fra JobSikring. Det gør du ved at indsende en udbetalingserklæring til os. Du kan få udbetalt JobSikring fra dagen efter, at selvrisikoperioden på 30 dage er slut. Du kan maksimalt få udbetalt 90 % af din hidtidige løn, minus AM-bidrag.  

Hvad skal du gøre med udbetalingserklæringen?

2. sidste søndag i hver måned skal du printe udbetalingserklæringen ud og underskrive den. Du kan indsende den enten via kontaktformularen eller på mail info@friforsikring.dk. På erklæringen skal du bl.a. oplyse om arbejde, sygdom og ferie mm.

Hvornår får du udbetalt JobSikring?

Vi udbetaler senest 5 dage efter, vi har modtaget udbetalingserklæringen. Pengene bliver sat ind på din NemKonto cirka 5 dage efter. Udbetalingerne følger faste optjeningsperioder, der løber fra 2. søndag til 2. søndag i måneden efter. Klik på kalender over optjeningsperioder for at se, hvilke perioder, du skal registrere på din udbetalingserklæring.