Vores værdier

Fri Forsikrings værdier er 'fri' og 'enkel'. Dette kommer til udtryk i vores produkt JobSikring og afspejler sig i relationen til vores kunder.

Fri

JobSikring er en fri og uafhængig forsikring. Når du har JobSikring, skal du ikke til møder hos jobcenteret og a-kassen eller forholde dig til komplicerede dagpengeregler, hvis du mister dit job. Til gengæld får du fuld frihed, høj udbetaling og professionel og individuel hjælp til både jobsøgning og karriereudvikling.


Enkel

Vi synes, at tingene skal være enkle. Det skal være nemt at have JobSikring, nemt at komme i kontakt med os og nemt at bruge friforsikring.dk. Forsikringsbetingelserne er enkle og forståelige, og du skal ikke forholde dig til komplicerede regler, undtagelser og unødvendigt bureaukrati.

Med JobSikring har du adgang til et team af dygtige karriereeksperter, når du vil udvikle din karriere. Og hvis du bliver sagt op, får du din egen personlige Job Coach. Derudover får du en høj månedlig udbetaling, hvis du bliver ledig. Så er der styr på både karrieren og det økonomiske, hvis du mister jobbet. Dét giver frihed og overskud, når tingene er enkle og overskuelige.