Karriereudvikling - snak med vores eksperter

Har du brug for input til, hvordan du kommer videre med din karriere? Overvejer du at skifte branche eller vil du arbejde med dit personlige brand? Få sparring på de emner, der optager dig i din karriere lige nu og bliv klædt på til job- eller brancheskifte. 

Hvem er Job Coach?

Job Coach er vores outplacementpartner og består af et team af karriereeksperter. Vores outplacementpartner giver dig professionel rådgivning, når det gælder din karriereudvikling. Når du har købt vores lønforsikring, kan du bruge Job Coach fra første dag.

 

Hvad kan Job Coach gøre for din karriere?

Med en karrieresamtale hos Job Coach bliver det nemmere for dig at målrette din karriere. Du får et klart billede af dine kompetencer og udviklingsmuligheder, og sparring på netop de temaer, der er relevante for dig og din karriere lige nu. Måske har du brug for input i forbindelse med fx brancheskift, kompetenceudvikling, trivsel eller personlig fremtoning? Du sætter dagsordenen! 


Herunder finder du inspiration til temaer, I kan tage op i en karrieresamtale:

- Afklaring af kompetencer

- Kortlægning af dit netværk

- Forberedelse til MUS-samtalen

- Din markedsværdi

- Afdækning af interne karrieremuligheder

- Optimering af ansøgning og CV

- Optimering af din profil på de sociale medier

- Extended DISC-personanalyse

- Identificering af dine muligheder og karrieremål

Karriereudvikling med JobSikring

Find dit usynlige potentiale

Alle har faglige og personlige kompetencer, de ikke udnytter fuldt ud. Job Coach hjælper dig med at finde og bruge de kompetencer, du ikke vidste du havde, eller havde svært ved at sætte ord på. Når dine skjulte kompetencer er kortlagt, åbner der sig nye muligheder for dig på arbejdsmarkedet og i dit nuværende job. Efter samtalen er du blevet klogere på dig selv og har en plan for, hvordan du kommer videre med karrieren i den retning, du ønsker.

 

Overvejer du et brancheskift?

Der kan være flere årsager til at du overvejer at skifte job eller branche. Her kortlægger vi nye muligheder for dig på arbejdsmarkedet. Vi arbejder med at afklare dine faglige og personlige kompetencer, så du bedre kan målrette din jobsøgning mod nye jobfunktioner, og kortlægge nye muligheder for dig på arbejdsmarkedet. Efter samtalen er du blevet klogere på, hvilke brancher der lige nu har gode beskæftigelsesmuligheder, og hvor det samtidig kunne være relevant for dig søge job med netop dine kompetencer.

 

Hvor mange karrieresamtaler kan du få?

Du kan bruge Job Coach en time 2 gange årligt.